Hava Durumu

Dinçbudak: Ayağa kalkacağız

Mavi Siyahlı takımın yeni antrenörü Nevzat Dinçbudak, "Bu ekibe inandığımız için bu görevi kabul ettik. Bu seneyi sorunsuz geçip, önümüzdeki sezon hedefe oynayan bir takım yaratacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dinçbudak: Ayağa kalkacağız

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta sezona fırtına gibi başlayan ancak daha sonra istikrarsız sonuçlarla düşme hattının ateşini ensesinde hisseden Karacabey Birlikspor'da Nevzat Dinçbudak dönemi resmen başladı. Geçtiğimiz çarşamba günü Çorum Belediyespor karşısında alınan 1-0 yenilginin ardından yolların ayrıldığı Erdal Alpaslan'ın yerine getirilen tecrübeli antrenör Dinçbudak, Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalarda bulundu.

2. LİG'E OYNAYACAĞIZ

"Öncelikle inandığımız ve güvendiğimiz bir ekibe geldik. Takım isim olarak bakıldığında bulunduğu yeri hiç hak etmiyor. Kadromuzda Hurşut Meriç ile Ali Serin gibi çok tecrübeli ve önemli isimler var. Ancak takımda bir türlü istikrar sağlananamamış. Karacabey Birlikspor ile 1.5 yıllık bir anlaşma sağlamamızın sebebi Belediye Başkanımız ve Kulüp Başkanımız ile sadece bu seneyi değil önümüzdeki seneyi de planlamamız oldu. Biz bu sezon kalan 8 maçı en iyi şekilde atlatıp ligde kalacağız ve seneye iddialı bir takım kurarak 2. Lig'e oynayacağız."

Nevzat Dinçbudak'ın teknik ekibinde ise Kadir Deliömeroğlu ile Güney Erdem yardımcı antrenörlük, Serhat Öncü de kaleci antrenörlüğü görevini üstlenecek. (Tolga ÖZTAŞ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.