Hava Durumu

Divan’da gergin anlar

Bursaspor Divan Kurulu 81 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2012 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2012 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Divan’da gergin anlar
Zaman zaman gergin anların yaşandığı toplantıda tüzük değişikliği önerisi, TFF kararları ve kulübün mali yapısı ele alındı. Genel Sekreter Recep Bölükbaşı çıkan tartışma sonucunda Divan'ı terk etti.

Bursaspor Olağan Divan Kurulu Toplantısı Almira Otel'de gerçekleşti. Divan Başkanı Kadir Şankaya Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı'nın TFF'nin yaptığı açıklamalar ve Türkiye Kupası Finali'nin oynanacağı yer ile ilgili temasları sebebiyle divana katılmadığını bildirdi. Yönetim Kurulu üyelerinden Recep Bölükbaşı, İlhan Uslu, Necmettin Kocaman, Öztürk Yazıcı ve İrfan Koç divanda yer aldı.

SORUYA SERT TEPKİ

Bursaspor Yönetimi adına söz alan genel sekreter Recep Bölükbaşı finansal konularda şeffaf olduklarını, takımın değerinin 70-80 milyon dolara çıktığını söyledi. Mali konularda şeffaf olduklarını belirtmelerine karşın Divan Başkanı Kadir Şankaya'nın 'Bangura ve Tagoe'nin maliyetleri ne kadar?" sorusuna Bölükbaşı sert tepki gösterince Divan'da sinirler bir anda gerildi.

BÖLÜKBAŞI TERK ETTİ

Bölükbaşı, Kadir Şankaya'nın bu sorusuna "Neyi sormaya çalışıyorsunuz? Neden cımbızla Tagoe ve Bangura'yı söylüyorsunuz? Gelin Özlüce'ye sorun" sözleriyle karşılık verdi. Divan yönetimi ve üyeleri bu soruya karşılık böyle bir şeyin örneğinin olmadığını söyledi. Toplantının sonuna doğru ise Bölükbaşı ile Divan Kurulu Başkan Yardımcısı Burhan Vatan tartıştı. Bunun üzerine Recep Bölükbaşı divan toplantısını terk etti.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.