Hava Durumu

Dörtnala hırsız servisi

Bursa'da bir iş yerinin önüne at arabasıyla bırakılan hırsızlık zanlısının boyundan büyük kalasla güvenlik kameralarını etkisiz hale getirmeye çalışması ilginç görüntüler oluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2012 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2012 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dörtnala hırsız servisi
Edinilen bilgiye göre önceki gün sabah 05.30 sıralarında, Osmangazi ilçesinde bir nalburiye dükkanının önüne at arabasıyla gelen 3 kişi, ilk önce iş yerinin önünde tur atmaya başladı. Şahıslardan biri daha sonra at arabasından inerek dükkanın önüne geldi. At arabasının üzerinde bekleyen 2 kadın ise zanlıyı bırakarak kaçtı. Başına kapşonunu geçiren zanlı, dükkanın önündeki kalası alarak güvenlik kameralarını etkisiz hale getirmeye çalıştı ancak ağırlığa dayanamayan şahıs pes ederek olay yerinden kaçtı.

Sabah dükkanda bir anormallik olduğunu fark eden Ramazan Sungur, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledikten sonra polisi aradı. Ekipler iş yerinde inceleme yaparken, daha önce de dükkana hırsızların girdiğini ve 2 bin TL zararlarının olduğunu söyleyen Sungur, "Hırsızlar yüzünden iş yerine kamera taktık. Ancak buna rağmen hala hırsızlık yapmaya çalışıyorlar. Polisin biraz daha dikkatli davranıp gece saatlerinde bu civarlarda gezmesini istiyoruz. Çünkü polisin ışığını gören hırsızlar sokağa çıkmaya cesaret edemiyor" diye konuştu.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.