Hava Durumu

Doumbia'da karar günü

Bursaspor Doumbia'nın menajerini Türkiye'ye getirdi. Yıllık ücretini bonservisi dahil 1 milyon 500 bin Euro'ya indiren golcü futbolcunun Kayserispor maçına kadar sözleşme imzalaması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2018 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2018 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Doumbia'da karar günü

MENAJERİYLE YÜZ YÜZE GÖRÜŞME
Bursaspor'da teknik direktör Samet Aybaba'nın kadrosunda görmek istediği futbolculardan Seydou Doumbia için bugün karar verilecek. 30 yaşındaki tecrübeli kramponun yurtdışında bulunan menajeri dün gece İstanbul'a geldi. Bursaspor yönetimi bugün Türkiye'de yetki sahibi menajerlerin katılımı ile Doumbia'nın durumunu İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde masaya yatıracak. Tarafların telefonla yaptıkları görüşmede transferi bir noktaya kadar getirdikleri öğrenildi. Seydou Doumbia ise fiyatında ciddi bir oranda indirime gitti.

ÜCRETİNDE CİDDİ İNDİRİME GİTTİ
Bursaspor'dan daha önce yıllık 1 milyon 600 bin Euro isteyen Fildişi Sahilli futbolcu ücretini yıllık 1 milyon Euro'ya indirdi. Bonservisini elinde bulunduran Portekiz'in Sporting Kulübü'ne ise 500 bin Euro ödeneceği belirtildi. İlk yıl için maliyeti 1 milyon 500 bin Euro olacak Seydou Doumbia'nın Yeşil Beyazlılar'la hafta sonuna kadar sözleşme imzalaması bekleniyor. 2017-18 sezonunda 28 maçta 8 kez fileleri havalandıran golcü futbolcunun kariyerinde 288 profesyonel maçta 172 golü var. Doumbia milli takımda 29 maçta 8 gol attı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.