Hava Durumu

Doumbia'da süre sıkıntısı

Golcü futbolcu Bursaspor'un iki yıllık teklifini kabul etmesine rağmen bu kez üç yıllık sözleşmeyi şart koştu. Çıkan bu pürüzün giderilmesine çalışılırken, Sporting Doumbia'nın yerine Diaby'yi transfer etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2018 08:01
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2018 08:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Doumbia'da süre sıkıntısı

Haber I Samet ZİNCİROĞULLARI I

KARARINI DEĞİŞTİRDİ

Dün Bursa'ya getirilmesi planlanan Seydou Doumbia'da beklenmedik bir sorun çıktı. Bir süredir Portekiz'i mesken tutan menajerlerin yaptıkları görüşmeler bitme aşamasındayken Fildişi Sahilli futbolcunun yeniden sözleşme süresini uzatmak istemesi Bursaspor yönetiminin tepkisini topladı. İki yıllık anlaşma konusunda daha önce varılan mutabakat bozuldu. Bu gelişme transferin de şimdilik önüne set çekmesine neden oldu.

YERİNE OYUNCU ALINDI

Geçen hafta yıllık 1,5 milyon Euro'ya 'Tamam' diyen Doumbia'nın 2 yıllık yerine 3 yıllık mukaveleyi şart koşması beklenmedik bir durum olarak nitelendirildi. Bursaspor yönetimi Lizbon'da bulunan menajerlere bu durumu çözün talimatı verdi. 30 yaşındaki Doumbia'nın iki yıllık teklifi kabul etmesi halinde transferin gerçekleşeceği belirtildi. Bu arada Sporting Doumbia'nın yerine Club Brugge'dan Abdoulay Diaby'yi transfer etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.