Hava Durumu

Düello Paşa'nın

Okullararası spor faaliyetleri kapsamında düzenlenen Genç Erkekler Futsal Turnuvası'nda Mustafakemalpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mudanya Sami Evkuran Anadolu Lisesi'ni 6-3 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2018 08:25
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2018 08:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Düello Paşa'nın

HABER I Özgün Doğan I

MAÇA ETKİLİ BAŞLADI
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün okullararası spor faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Genç Erkekler Okullararası Futsal müsabakaları kapsamında oynanan maçta Mustafakemalpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi büyük çekişmeye sahne olan mücadelede Mudanya Sami Evkuran Anadolu Lisesi'ni 6-3 yendi. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu'nda oynanan maça etkili başlayan Yeşil Beyazlılar Berkcan Akar'ın güzel golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını sürdüren Yeşil Beyazlılar Tarık Aydın'ın golüyle soyunma odasına 2-0 önde girdi.
BERKCAN ŞOV YAPTI
İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Mudanya ekibi oldu ve Sefa Oruç'un golüyle farkı 1'e indirmeyi başardı. Bu golden sonra oyunda hakimiyet kuran Kemalpaşa takımında bir kere daha sahneye çıkan Berkcan farkı tekrar 2'ye çıkardı: 3-1. Rakibinin direncini kıran Yeşil Beyazlılar Özkan Aydemir'in golüyle farkı 3'e çıkardı. Rakibinin baskılı oyununa karşılık veren Mudanya temsilcisi Ecvet ve İsmail'in golleriyle farkı 1'e indirdi: 4-3. Maçın skorunu belirleyen goller ise performansıyla dikkat çeken Berkcan'dan geldi ve Mustafakemalpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi maçı 6-3 kazandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.