Hava Durumu

Dün 'Kurtarın' diye feryat ettiği eşini bugün kaybetti

Bursa'da kardeşini darp eden kişilerle barış görüşmesine giderken pompalı tüfekle vurulan fabrika işçisi, yoğun bakımdaki tedavisinin 10'uncu gününde hayat mücadelesini kaybetti. 33 yaşındaki Murat Urgancı'dan geriye iki hasta çocuğu kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2013 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2013 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dün 'Kurtarın' diye feryat ettiği eşini bugün kaybetti

Edinilen bilgiye göre kardeşi Gökhan Urgancı (20) darp edilen Murat Urgancı, olayın daha da büyümemesi için barışmaya gittiği kişilerin saldırısına uğradı. Osmangazi ilçesi Hipodrom Kavşağı'nda sırtından ve göğsünden vurulan Murat Urgancı, Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi'nde 10 gün süren yoğun bakım tedavisinin ardından hayatını kaybetti.

Urgancı'nın yakınları adli tıp önünde gözyaşlarına boğuldu. Ablası Pakize Çelik, ağabeyinin ekmeğinin peşinde olduğunu belirterek, "Kimse ile kavgası yoktu. Fabrikada çalışıyor, ek iş için tost satışına gidiyordu. Sadece barışmak için gitti, vurdular. İlk olayda diğer kardeşimi darp edenler serbest kalmasaydı cinayet de olmayacaktı" dedi. Anne Saadet Urgancı ise çocuğunu vuranların en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

Cenazesi adli tıp kurumundaki otopsinin ardından Hamitler Mezarlığında toprağa verilen Murat Urgancı'dan geriye ise biri 2, diğeri 9 yaşında iki hasta çocuk kaldı.

Öte yandan olayla ilgili bir kişinin tutuklandığı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.