Hava Durumu

Dünyanın en seksi suçlusu özür diledi: Pişmanım

Sosyal medyada bir süredir 21 yaşındaki Stephanie Beaudoin konuşuluyor. Beaudoin, 42 ayrı hırsızlık vakası ve 9 kez de silah bulundurmaktan yakalanan bir suçlu!

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2014 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2014 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dünyanın en seksi suçlusu özür diledi: Pişmanım
Güzelliğiyle sosyal medyada fenomen haline gelen Stephanie Beaudoin, Kanada’nın Qebec eyaletinde görülen mahkemede suçlandığı 114 suçun 30’undan suçlu bulundu. “Yaptıklarımdan ötürü pişmanım. Hepsi için özür dilerim. Sonuçlarına katlanmaya hazırım” açıklamasını yapan Beaudoin, Twitter’da pek çok takipçisinden ‘benim de kalbimi çalabilirsin’ gibi sözlerle ilişki teklifleri alıyor ve basına sızan iddialı fotoğraflarından sonra modellik teklifi de alabileceği söyleniyor. 

Stephanie Beaudoin, internette haklarında konuşulan ‘seksi suçlular’ meselesinin aslında son ayağı… Floridalı Meagan McCullough, bir süre önce alkollü araba kullandığı için tutuklanmış, polis dosyasına girecek olan vesikalık fotoğrafı interneti sallamıştı. Benzer şekilde, Kaliforniya’da ateşli silahlı soygun suçundan tutuklanan 30 yaşındaki Jeremy Meeks de bir çeşit rockstar muamelesi görüyor. Kadınlar Facebook’ta Meeks için ‘ona hırsız diyorlar çünkü kalbimizi çaldı’ mesajları bırakıyor, hatta kefalet ücretini ödeyerek onu hapisten çıkarmaya çalışıyor. Meeks’in avukatı, bazı moda markalarının onu duruşmaları boyunca ‘giydirmek’ istedikleri için kendisine başvurduklarını söylüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.