Hava Durumu

Düşünen adam Le Guen

Pablo Batalla cezası nedeniyle Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek. Alternatif oyuncular Furkan Soyalp ve Gheorghe Grozav'ın performansları düşündürüyor. Bostock'un da sakat olması Paul Le Guen'i tercih yapma konusunda hayli zorluyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2018 07:35
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2018 07:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Düşünen adam Le Guen

İŞİN İÇİNDEN ÇIKMAYA ÇALIŞIYOR

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen Kasımpaşa ile oynanılacak maç öncesi ciddi anlamda kadro sıkıntısı yaşıyor. Takımın en önemli silahı Pablo Martin Batalla'nın cezalı olması nedeniyle maestro arayışına giren Fransız teknik adamın elinde bu işe soyunacak üç isim bulunuyor. Antalyaspor maçında ilk 11'de sahaya sürdüğü Furkan Soyalp, bir türlü istenilen performansı sergile-yemeyen Gheorghe Grozav ve John Bostock, Le Guen'in elindeki 10 numara adayları.

SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ GÜNDEMDE

Ancak Furkan Soyalp'in Antalyaspor maçında beklentileri karşılayamaması, Grozav'ın dikiş tutmayan oyunu, John Bostock'un da sakatlığı Fransız çalıştırıcının elini kolunu bağlamış durumda. Le Guen'in bu nedenle Kasımpaşa maçında farklı bir sistemle sahaya çıkıp Pablo Martin Batalla'nın boşluğunu doldurmaya çalışacağı ifade ediliyor. Bursaspor'da 10 numara pozisyonunda oynayacak Cristobal Jorquera bel fıtığı ameliyatı nedeniyle ikinci yarı lisansı çıkarılmadığı için kadroya giremiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.