Hava Durumu

Ebru Gündeş'in babası ağır konuştu

Reza Zarrab’la evli olan Ebru Gündeş, babasıyla hala konuşmuyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2014 21:50
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2014 21:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ebru Gündeş'in babası ağır konuştu

Gündeş’in sefalet içinde yaşayan babası Remzi Gündeş, yıllar sonra yeniden görüntülendi. Şuan 70 yaşında olan ve Bakırköy’deki bir eskici dükkanında yaşayan Remzi Gündeş, ‘Torunum var fakat kızım olmadığı için torunumu da göremiyorum. En çok torunumu görmek isterdim’ dedi.

Dükkanında 'en sadık dostum' dediği Osman ismindeki kedisiyle yaşan Remzi Gündeş, ‘Bu hayatta tek dostum kedim Osman” dedi. Kızı hakkında hiç konuşmayan Remzi Gündeş,”Ben şerefsiz bir insan olsaydım şuanda lüks içinde yaşardım ama şerefli olduğum için bu hayatı sürdürüyorum. 70 yaşına geldim hala emekli olamadım. Çünkü emekli olamam için Bağ-Kur'umu ödemem gerekiyor. Ben hiç kimsenin kapısına gidip para isteyemem, böyle bir yapıya sahip değilim. Ben gazi çocuğuyum şerefimle yaşadım bu zamana kadar. Utanmasam gidip Bülent Ersoy’dan para isteyecektim. " dedi.

Ebru Gündeş’e yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, ünlü sanatçı babasına Bakırköy'de bir ev aldı ve her ay para gönderdi. Ancak Remzi Gündeş her seferinde kızının yardımlarını geri çevirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.