Hava Durumu

Ekong: '3-5-2'ye alışacağız'

Osmanlıspor maçından sonra Sivas deplasmanında da aynı dizilişle sahaya çıkan Yeşil Beyazlılar'da Nijeryalı stoper, "Bu sistemle oynadığımız henüz ikinci karşılaşma. Gün geçtikçe, maçlar oynadıkça kendimizi ileriye taşıyacağız" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2017 07:57
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2017 07:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ekong: '3-5-2'ye alışacağız'

Timsah'ın başarılı savunmacısı Ekong, Sivasspor maçı sonrası yeni sistemi değerlendirdi.

HENÜZ İKİNCİ MAÇIMIZ

Bursaspor'da teknik direktör Paul Le Guen'in Osmanlıspor maçında uygulamaya başladığı, Sivasspor maçında da devam ettirdiği 3-5-2 sistemiyle ilgili futbolcular da değerlendirmede bulundu. 3'lü savunmanın ortasında oynayan William Ekong, Paul Le Guen'in yeni taktik planına alışmaya çalıştıklarını söyledi. Nijeryalı futbolcu, "Kendimizi bu sistemde rahat hissediyoruz ama hâlâ kendimizi geliştirebileceğimiz çok fazla alan var. Her gün çalışıyoruz. Bu sistemle oynadığımız henüz ikinci karşılaşma. Gün geçtikçe, maçlar oynadıkça kendimizi ileriye taşıyacağız" diye konuştu.

YİNE DE İYİ BİR SONUÇ

Sivasspor mücadelesini de değerlendiren başarılı savunma oyuncusu, çekişmeli geçen maçta kaçırdıkları pozisyonlara üzüldüklerini ancak, alınan bir puanın da küçümsenmemesi gerektiğine vurgu yaptı. William Ekong, "Aldığımız 1 puan için mutlu olmalıyız diye düşünüyorum. Çünkü kafa kafaya geçen, iki takımın da birbirine karşı fırsatlar bulduğu pozisyonlar vardı. Sivasspor'un da pozisyonları oldu. İkinci yarıda biz de Pablo'yla bazı pozisyonlar bulduk ama bunları gole çeviremedik. Yine de ortaya çıkan tabloyu iyi bir karşılaşma ve iyi bir sonuç olarak değerlendirebiliriz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.