Hava Durumu

Eller donacak Bursa çoşacak!

Bursa kar üstünde voleybol keyfi yaşamaya hazırlanıyor. 2017 CEV Kar Voleybolu Turu'nun Türkiye ayağında yer alan Uludağ etabının tanıtım toplantısında çok önemli konulara yer verildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2017 06:30
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2017 06:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eller donacak Bursa çoşacak!

2017 CEV Kar Voleybolu Turu'nun Türkiye ayağında yer alan Uludağ etabının tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıya Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu (MHGK) Başkanı Aziz Yener, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Teknik Gözetmeni Tosho Stoyanov ve TVF Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci katıldı. MHGK Başkanı Yener, toplantıda yaptığı konuşmada, organizasyonun ilk etabını geçen hafta Erciyes'te gerçekleş-tirdiklerini, ikinci etabının yarın Uludağ'da başlayacağını belirterek, tüm katılımcılara başarılar diledi.

5 MART'TA SONA ERİYOR

CEV Teknik Gözetmeni Stoyanov ise, "Bu sene 6 organizasyon olacak. Bunlardan 2'si de Türkiye'de. Uludağ da çok keyifli müsabakalara ev sahipliği yapacak. Soğuk havada çıplak ellerle bu sporu yapmak gerçekten zor. Dünyanın üst düzey sporcularını izlemek keyifli olacak" dedi. TVF Plaj Voleybolu Yönetmeni Değirmenci de Uludağ'da 3 gün sürecek etkinlikte kadınlar ve erkeklerde 7 ülkeden 24 takımın mücadele edeceğini anlattı. Değirmenci, eleme usulü gerçekleştirilecek turnuvanın 5 Mart Pazar günü üçüncülük ve final müsabakasıyla sona ereceğini kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.