Hava Durumu

Elmas parıldayacak

İlk hafta maçında Kurtuluşspor ile karşılaşacak Kırmızı Yeşilliler'de teknik patron Eser Pullu, "Artık her maç zor. İyi başlayarak avantaj yakalamak istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Elmas parıldayacak

Bursa Süper Amatör Küme B Grubu'nda son hafta maçında Demirtaşspor'u 5-1 yenerek üçüncü takım olan ve adını play-off'a yazdıran Elmasbahçespor'da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Atıcılar-2 Sahası'nda teknik direktör Eser Pullu nezaretinde antrenmanlarını gerçekleştiren Kırmızı Yeşilliler'de tek hedef geçen sezon düştüğü Bölgesel Amatör Küme'ye geri dönmek. Bu pazar günü Yenişehir Sahası'nda Kurtuluşspor maçıyla play-off'a başlayacak Elmasbahçespor ardından 2. haftada Yenişehir Belediye, 3. haftada Kestel Belediye, 4. haftada Yenicespor ve 5. hafta ise Emekspor ile karşı karşıya gelecek.

HER MAÇ ZOR GEÇECEK

Zorlu play-off öncesi Bursa Hakimiyet'e değerlendirmelerde bulunan Elmasbahçespor Teknik Direktörü Eser Pullu, "Gerçekten zor bir zamanda göreve gelmiştik. İlk maçımızda yenildik, sonraki hafta ise beraberlik alarak ilk 3 hedefinden iyice uzağa düşmüştük. Ancak göreve başlarken oyuncularıma inandığımı kötü geçen 2 hafta sonunda yineledim. Üst üste 6 galibiyet alarak play-off'a kalmayı başardık. Biz bu 6 galibiyetle kalitemizi ortaya koyduk. Play-off'a kalan takımların hepsi çok güçlü. Kolay maçlar olmayacak. İlk 2 hafta çok önemli. Kurtuluşspor maçında alacağımız 3 puanla biraz olsun avantajlı başlamak istiyoruz. Tüm takımlara BAL yolunda başarılar dilerim" dedi. (Tolga ÖZTAŞ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.