Hava Durumu

Elmasbahçe kendini yaktı

Süper Amatör Play-Off Yükselme grubu 3. hafta maçında Keles Gençlikspor, Elmasbahçespor'u 5-3 mağlup ederek büyük bir sürprize imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2018 07:24
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2018 07:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Elmasbahçe kendini yaktı

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

KIRMIZI KART ÇIKTI
Süper Amatör Play-off Grubu 3. hafta maçında Keles Gençlikspor, Elmasbahçespor'u 5-3 mağlup etmeyi başararak gruptaki ilk galibiyetini aldı. Fethiye Sahası'nda oynanan karşılaşmada Elmasbahçespor 2. dakikada Mehmet Açıkgöz'ün golüyle 1-0 öne geçti. Keles Gençlik bu gole 15. dakikada Yakup Kurt'un attığı golle cevap verdi. Elmasbahçe ekibinde Mehmet Açıkgöz 41. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı ve bu dakikada sonra rüzgar tersine döndü.
GOL DÜELLOSU
Eksik kalan rakibi karşısında bol pozisyon bulan Keles ekibi Yakup Kurt'un 43. dakikada attığı golle soyunma odasına 2-1 önde gitti. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Keles ekibi art arda İlyas Kurtuluş, Yakup Kurt ve Diarra ile goller buldu ve farkı açtı. Elmasbahçe ekibi Mehmert Kurt ve Murat Demir'in attığı gollerle farkı azaltsa da yeterli olmadı ve Keles Gençlikspor sahadan 5-3'lük skorla galip ayrılarak ilk 2 sıra için umutlandı. Elmasbahçe ise yükselme şansını zora soktu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.