Hava Durumu

Emekli polis canına kıydı

MUĞLA'nın Milas İlçesi'nde, emekli polis memuru olan 63 yaşındaki İkram Keni, işlettiği restoranın bahçesindeki çardağa kendini asarak intihar etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2013 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2013 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emekli polis canına kıydı

Bir süredir psikolojik sorunları bulunan evli ve bir çocuk babası İkram Keni, saat 16.00 sıralarında işlettiği restoranın bahçeside çalışanları tarafından çardağa iple asılı olarak bulundu. Personelin haber vermesi üzerine gelen polislerin yaptığı incelemede, aynı zamanda emekli polis memuru olan Keni'nin üzerinden kendi el yazısıyla yazılmış bir intihar notu bulundu.

Notta Keni'nin, 'Ölümümden kimse sorumlu değil. Hiç kimseyi üzmek istemezdim. Hakkınızı helal edin' yazdığı belirtildi. Savcı ve polisin olay yerindeki incelemesinin ardından Keni'nin cesedi Milas 75. Yıl Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Keni'nin intihar ettiğini haber alarak olay yerine gelen arkadaşları gözyaşı döktü. Keni'nin polislikten emekli olduktan sonra meslektaşlarının düzenlediği bir çete operasyonunda gözaltına alındığı ve hakkında açılan dava kapsamında yargılandığı için bir süredir bunalımda olduğu, bu nedenle canına kıymış olabileceği ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.