Hava Durumu

Emine Erdoğan " Çocuklarımızı erken yaşta spor ve sanata yönlendirmeliyiz"

Yeşilay'dan aldıkları ücretsiz destekle alkol ve uyuşturucu gibi madde bağımlılıklarından kurtulan gençler ve aileleri, 'YEDAM'la Hayata Devam' adlı etkinlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2017 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2017 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emine Erdoğan " Çocuklarımızı erken yaşta spor ve sanata yönlendirmeliyiz"

Emine Erdoğan, Yeşilay'a bağlı Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM)'nin 'YEDAM'la Hayata Devam' adlı programına katıldı. Yeşilay'ın Sarayburnu'ndaki Genel Merkezi'nde, Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk'ün ev sahipliğinde düzenenen etkinlikte Emine Erdoğan, YEDAM'dan ücretsiz psiko-sosyal ve rehabilitasyon desteği alarak alkol ve uyuşturucu bağımlılığından kurtulan gençler ve onların aileleriyle bir araya geldi. Programa, Emine Erdoğan'ın yanı sıra kızı Esra Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Valisi Vasip Şahin'in eşi Şeyma Şahin de katıldı.

Burada bir konuşma yapan Emine Erdoğan, azim ve kararlılıklarıyla bağımlılıktan kurtulanlar ve aileleriyle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Buluşmayı, "Hayatın renkleri ile yeniden tanışma ve buluşması olarak gördüğünü belirten Erdoğan, "Yeni bir yaşama adım atan evlatlarımızın sevincine hep birlikte ortak oluyor, bağımlılıklara karşı güçlü bir irade ortaya koyarak, temiz geçirdikleri bir yıla yakın süreyi,bugün taçlandırıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.