Hava Durumu

Emniyet müdürü odasında ölü bulundu

Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan makamında başından tabancayla vurulmuş halde bulunmuştu. Çalışkan'ın beylik silahı ile intihar ettiği açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2017 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2017 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emniyet müdürü odasında ölü bulundu

Alınan bilgiye göre, Silivri Emniyet Müdürlüğü'ne sabah saatlerinde gelen çalışanlar, Çalışkan'ı makamında başından vurulmuş halde buldu. Olay yerine gelen sağlık ekibinin incelemesinde, Çalışkan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yerine gelen savcı ve polisler incilemelerde bulundu.İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü sabah Silivri İlçe Emniyet Müdürü'nün makamında ölü bulunması ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadeler yer verildi: "İl Emniyet Müdürlüğümüz kadrosunda Silivri İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapmaktayken 31.07.2017 günü vefat eden 3. Sınıf Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan'ın, çalışma odasında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı kedisina ait beylik silahı ile intihar etmiş olduğu olay yeri incelemesinden sonra anlaşılmıştır. Konuyla iligili tahkikata Silivri Cumhuriyet Başsavcılığıcı devam etmektedir."

ÇALIŞKAN GİTTİ

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da bugün Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan'ın makamında ölü bulunmasıyla ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelerek bilgi aldı.

Beraberindeki polis müdürleriyle Silivri Emniyet Müdürlüğü'ne giren ve olay hakkında bilgi aldığı öğrenilen Çalışkan, bina önünde bekleyen gazetecilere açıklama yapmadan buradan ayrıldı.

Hakan Çalışkan, 26 Aralık 2016'da Silivri Emniyet Müdürlüğü görevine tayin olmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.