Hava Durumu

Emre Taşdemir için karar verildi!

Bursaspor'da Emre Taşdemir'le ilgili karar verildi. Tüm tedavilere karşın adı sakatlıkla özdeşleşen 23 yaşındaki krampon U21 Takımı'na gönderildi. Özlüce ile ilişkisi kesilen Emre bundan sonra Vakıfköy'de çalışacak.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2018 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2018 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Emre Taşdemir için karar verildi!

AYBABA RAPORU VERDİ

Bursaspor'da adı sakatlıklarla özdeşleşen Emre Taşdemir konusunda karar verildi. Teknik direktör Samet Aybaba'nın ilk geldiği gün yönetime 'Benim için ilk transfer Emre olacak' dediği genç futbolcu bu süreçte hiçbir aşama kaydetmedi. Afyon kampında takımdan ayrı kalan ve fizyoterapist eşliğinde düz koşu ile yetinen Emre Taşdemir'in antrenmanlara cep telefonuyla gelmesi bardağı taşırmıştı. Teknik direktör Samet Aybaba'nın da uyarılarına kulak asmayan Emre Taşdemir konusunda kendisine sunulan rapor doğrultusunda Başkan Ali Ay kararını vererek tartışmalara son noktayı koydu.

YILDA 900 BİN TL GARANTİ

Yurtdışında en iyi kliniklerde tedavisinin yapılmasına karşın sürekli sakat olduğunu iddia ederek antrenmanlara katılmayan Emre Taşdemir'in bundan sonra Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'yle ilişkisi kesildi. Çalışmalarını U-21 Takımı ile Vakıfköy Tesisleri'nde sürdürecek genç kramponun tedavisini de yine altyapı doktorları yapacak. Bursaspor'dan yılda 900 bin TL garanti ücret alan Emre Taşdemir U-21 takımı ile maçlara çıkacak. Transfer döneminde kendisine kulüp bulması söylenen 23 yaşındaki krampon sözleşmesinin feshi konusunda da hiçbir olumlu adım atmamasıyla tepki toplamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.