Hava Durumu

Ene: Son maça odaklandık

Asvel Basket mağlubiyetiyle Eurocup'ta tur umutlarını son haftaya bırakan TOFAŞ Basketbol Takımı'nda Başantrenör Orhun Ene, "26 Aralık'ta taraftarımızın önünde oynayacağımız Zenit maçını kazanmak zorundayız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2017 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2017 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ene: Son maça odaklandık

Geçtiğimiz gün 7Days Eurocup 9. haftasında deplasmanda Fransız temsilcisi Asvel Basket'e 84-74 mağlup olan TOFAŞ'ta Başantrenör Orhun Ene açıklamalarda bulundu. Kendilerini yeterince gösteremedikleri bir karşılaşma oynadıklarını dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, "Asvel grubun iyi ekiplerinden bir tanesi. Bir ara maçı dengeye getirsek de son bölümde basit hatalar yaptık ve mücadeleden mağlup ayrıldık. Fiziksel olarak iyi olan bir rakibe yeterince karşılık veremedik ve bu sıkıntıya düşmemize neden oldu" dedi.

Gruptan çıkmak için 26 Aralık Salı günü evlerinde oynayacakları Zenit St. Petersburg maçını mutlaka kazanmak zorunda olduklarını belirten Ene, "İkinci ligden yeni çıkan bir takımız ve Eurocup'taki ilk yılımız. Bazı zamanlarda bu tecrübe eksikliğini hissediyoruz. Gruptaki ilk maçlarda iyi bir performans sergiledik ve iyi iş yaptık ama ikinci yarı maçlarında zorlandık. Ancak şimdi önümüzdeki maçta Zenit'i evimizde yenmek zorundayız. Taraftarımızın desteğiyle gruptan çıkacağımıza inanıyorum" diye konuştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.