Hava Durumu

Enes 500 bin Euro'ya Mönchengladbach'ta

Genç golcünün transferi konusunda Bursaspor Alman kulübüyle prensip anlaşmasına vardı. Son dakikada bir pürüz çıkmazsa Yeşil Beyazlı kulüp bu transferden sadece 500 bin Euro alacak.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2013 08:39
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2013 08:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Enes 500 bin Euro'ya Mönchengladbach'ta

Ve camianın tüm karşı çıkmalarına rağmen beklenen gelişme oldu. 10 Mayıs’ta 16 yaşına girecek Enes Ünal için dün Almanya’nın köklü kulüplerinden Borussia Mönchengladbach yetkililer sürpriz bir şekilde Bursa’ya geldi. Başkan İbrahim Yazıcı’nın da bulunduğu toplantıya Enes’in babası Mesut Ünal ile menajeri Batur Altıparmak da katıldı. Öğle saatlerinde başlayan toplantı saat 18.30’da sona erdi.

BİRÇOK BONUS VAR

Toplantının ardından tarafların prensip anlaşmasına vardıkları öğrenildi. Yapılan görüşmeler neticesinde Bursaspor’un Enes’in transferi karşılığında 500 bin Euro alacağı belirtildi. Yeşil Beyazlı Kulübün ayrıca Enes’in Şampiyonlar Ligi’nde oynaması halinde ekstra ücreti almaya hak kazanacağı bildirildi. Enes’in bir sonraki transferinden de Bursaspor’un kasasına bir bedel girecek.

RESMİYET KAZANACAK

Enes Ünal’la birlikte babası Mesut Ünal’ın da Alman ekibinde antrenörlük yapacağı kaydedildi. Enes eğer Almanya’da uyum sorunu yaşarsa Bursaspor’a dönüş hakkı konusunda Mönchengladbach kulübünün kolaylık sağlayacağı belirtiliyor. Transfer kulüpler arasındaki hukuki İngilizce yazışmaların ardından resmiyet kazanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.