Hava Durumu

Enes Ünal aşkı Roma'yı yakıp kavuruyor

Bursaspor’un genç yıldızı için İtalyan ekibinin sportif direktörü Walter Sabatini bilgi topluyor. İtalyan medyasında da çıkan bu haberi geçen hafta Bursa Hakimiyet okurlarıyla paylaşmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2014 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2014 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Enes Ünal aşkı Roma'yı yakıp kavuruyor

Geçen hafta Bursa Hakimiyet’in okurlarına duyurduğu İtalyan takımlarından Roma’nın Enes Ünal’ın peşinde olduğu haberinin yankıları süredursun bu kez İtalyan medyası başkent temsilcisinin Bursaspor’un genç yıldızının peşinde olduğunu yazdı. İtalya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden iI Tempo, Yeşil Beyazlılar’ın 16 yaşındaki yıldızı için Roma Kulübü’nün yakın gözlemde bulunduğunu yazdı.

BİLGİ TOPLAMIŞLARDI

Habere göre Roma Kulübü Sportif Direktörü Walter Sabatini Enes Ünal’la bizzat ilgileniyor ve transferi için gerekli bilgileri topluyor. Enes Ünal U17 Milli Takımı’yla katıldığı Avrupa Şampiyonası’nda İtalyan medyasının ilgi odağı olmuştu. Geçen sezon başı yapılan hazırlık maçında İtalyan ekibine karşı 45 dakika sahada kalan genç futbolcu sergilediği performansla dikkat çekmişti.

İki yıldızın peşindeler

Roma Türkiye’den iki genç yıldızı mercek altına aldı. İtalyan ekibi Fenerbahçeli Salih Uçan ve Bursasporlu Enes Ünal’ı adım adım izliyor. Her iki futbolcunun menajerliğini Batur Altıparmak yapıyor.
 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.