Hava Durumu

Enes Ünal bombası

Galatasaray'ın bonservisi Villarreal'de bulunan 21 yaşındaki Milli futbolcu için harekete geçtiği iddia edildi. İspanyol ekibinin forvet transferi yapmasının ardından Sarı Kırmızılılar, Enes'i Şampiyonlar Ligi faktörüyle ikna etmeye çalışıyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2018 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2018 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Enes Ünal bombası

Süper Lig'i şampiyon tamamlayarak gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi Grupları'nda mücadele etmeye hak kazanan Galatasaray'da yerli oyuncu transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı Kırmızılılar, bonservisi Villarreal'de bulunan Enes Ünal için harekete geçti. UEFA'dan gelen kadro ve bütçe kısıtlamasının ardından takımı yeni baştan oluşturmak isteyen Galatasaray, ilk etapta 21 yaşındaki forveti kiralamak için teklifini yaptı. Geçtiğimiz sezon bir dönem Levante'ye kiralanan Enes için Villarreal de kiralık olarak gitmesine sıcak bakıyor.

FATİH TERİM ETKİSİ

Transferde şu anda en büyük engel Enes Ünal'ın Bursaspor'dan Manchester City'e giderken yaptığı açıklamalar olarak görülüyor. Bursa'dan ayrılırken Türkiye'den Bursaspor haricinde başka bir takımda oynamayacağını söyleyen 21 yaşındaki futbolcunun son kararı ise merakla bekleniyor. İspanyol ekibinde Carlos Bacca gibi önemli bir isimle forma savaşı veren Enes'in, Villareal'in 18 milyon Euro'ya Ekambi'yi transfer etmesinin ardından forma şansı daha da azaldı. Sarı Kırmızılıların Şampiyonlar Ligi faktörüyle birlikte Fatih Terim'in özel görüşmesinin ardından Enes'i ikna edebileceği düşünülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.