Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engelli oğlu için çatıya çıktı

Bursa’da bir kişi, yaşadığı mahalleye engelli oğlu için belediye otobüsü gelmediği gerekçesiyle intihar teşebbüsünde bulundu. 7 katlı binanın çatısına çıkıp 3 saat polisleri uğraştıran İbrahim K. bütün kiremitleri aşağıya attı. Polislerin ve mahalle muhtarının ikna ettiği İbrahim K. aşağıya indi.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2015 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2015 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Engelli oğlu için çatıya çıktı
Olay merkez Osmangazi ilçesi’nde bulunan Yenikent toplu konutlarında meydana geldi. Sabah saatlerinde çatıya çıkan İbrahim K. oturduğu yere engelli rampası bulunan belediye otobüsü gelmesini istedi. İbrahim K.’nın yürüme engelli oğlu olduğu ve özel halk otobüslerinde yeterli tertibat olmadığı için oğlunun binemediği öğrenildi. 

Bunun yerine engelli rampası bulunan ve belediyenin kendine ait sarı otobüs isteyen baba İbrahim K., 7 katlı binanın çatısına çıkarak kiremitleri sağa sola savurdu. Kendisini ikna etmeye çalışanlara da kiremit yoluyla cevap İbrahim K., mahalle muhtarı ve polislerin yanına çıkması sonucu ikna edilerek aşağıya indirildi. Aşağıya indiğinde gördüğü gazetecilere, “Selamün aleyküm, hoş geldiniz” diyen adam, oturduğu yere sarı otobüs istedi. İbrahim K. daha sonra ekip otosuna bindirilerek karakola götürüldü.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.