Hava Durumu

Ercan Barutçuoğlu Çınar İlkokulu fark yarattı

Dünya Çocuk Kitapları Haftası nedeniyle Gemlik Belediyesi Kent Konseyi Kadın Grubu ve Belediye Mecllis üyesi Ercan Barutçuoğlu Çınar okulunu ziyaret ederek, beraberlerinde getirmiş oldukları çocuk kitaplarını sınıflara dağıttılar

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2017 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2017 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ercan Barutçuoğlu Çınar İlkokulu fark yarattı

Özellikle 3/D Sınıfında Eyyüp BALTA Öğretmenin yapmış olduğu okuma köşesi ve satranç oyun alanı çok ilgilerini çekti. Birçok okul gezdiklerini ama böyle bir şeye ilk defa bu okulda şahit olduklarını, tam da yapılan ziyaretin anlam ve önemine uygun bir mekan oluşturulduğunu söyleyerek öğretmeni tebrik ettiler.

Açılışı yapılan "Şehitler Köşesinde" Şehitlerimizin ruhuna Fatiha okudular. Okulun 1. Sınıflarını da gezdiler, öğretmenlerin yapmış oldukları çalışmalardan çok mutlu oldular. Birbirinden güzel ve değişik tasarımlarla süslenen kapılara ve sınıflara hayran kaldılar.

Okul idaresi olarak Okul müdürü İlkay Erdem ve Müdür Yardımcısı Feride Sunar' ın ve Okul Rehber Öğretmeni Tuba Özden' in de katıldığı bu etkinlikte, okula gelen konuklarımıza; en değerli varlığımız çocuklarımıza getirmiş oldukları kitaplar için de ayrıca çok teşekkür ediyoruz dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.