Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erçel-Dalkılıç çiftine dudak uçuklatan teklif

Bu yılın en popüler çiftlerinden Hande Erçel ile Murat Dalkılıç, firmaların gözdesi oldu. Ünlü çifti aynı reklamda buluşturmak isteyen tekstil firması, ikiliye 500'er bin lira önerdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2018 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2018 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erçel-Dalkılıç çiftine dudak uçuklatan teklif

Son dönemin en gözde çiftlerinden Hande Erçel'le Murat Dalkılıç'a bu aşk bereketli geldi...

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; iki yıllık eşi Merve Boluğur'dan boşandıktan birkaç ay sonra güzel oyuncuyla aşk yaşamaya başlayan Dalkılıç, yönetmenliğini yaptığı 'Ustalar Alemi' filminde sevgilisini oynatmaktan son anda vazgeçmişti. Bu tavrıyla "Aşklarıyla reklam yapıyorlar" dedikodularının önünü kesmek isteyen popçu, kendisine gelen bir teklifle ise yelkenleri suya indirdi.

ERÇEL İSTİYOR, DALKILIÇ DÜŞÜNÜYOR

Daha önce de reklamlarda boy gösteren 34 yaşındaki şarkıcıya, Hande Erçel'le aynı reklamda boy göstermesi için teklif gitti. 24 yaşındaki oyuncu, kendisine de gelen bu teklife sıcak bakarken Dalkılıç'ın halen teklifi düşünme aşamasında olduğu öğrenildi.

Hande Erçel'le aşkının 'reklam malzemesi' olarak değerlendirilmesini istemeyen Dalkılıç, ünlü bir tekstil firmasının yaptığı teklifle ilgili Ramazan Bayramı'ndan sonra kesin kararını verecek.

Özelikle gençler arasında gözde olan ikiliyi aynı reklamda buluşturmak isteyen firmanın, Hande Erçel ile Murat Dalkılıç'a 500'er bin liralık teklif görütfüğü öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.