Hava Durumu

Erdoğan ameliyat için FETÖ'nün hastanesine yatırılınca...

FETÖ'ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla tutuklanan iş adamları ile ilgili iddianamede Erdoğan'ın FETÖ hastanesindeki ameliyatına Hakan Fidan'ın engel olduğu belirtilerek "FETÖ MİT Müsteşarlığına başka bir ismi istiyordu" denildi.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2016 20:41
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2016 20:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan ameliyat için FETÖ'nün hastanesine yatırılınca...
İzmir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) finansal destek sağladıkları iddiasıyla tutuklanan işadamları Emir Ağbaş ve Mehmet Çelikarslan ile tutuksuz olan şirket çalışanlarından Selami Başaran hakkında 5-10 yıl arasında hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İddianamede o dönem başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ameliyatına da yer verilerek, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan rahatsızlandığı zaman cemaate ait bir hastaneye yatırıldığını duyan Hakan Fidan, hızlı bir şekilde hastaneye yetişip ameliyata mani olmuş ve cemaatin/paralel yapının yapmak istediği tehlikeli sonuca engel olmuştur" ifadesi de yer aldı.

HAKAN FİDAN AMELİYATA MANİ OLMUŞ

Örgütün bazı üst düzey devlet görevlilerini sevmediğine de değinen ve bunların başında MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın olduğunu söyleyen Savcı Zafer Dur'un hazırladığı iddianamede Erdoğan'ın ameliyatından da söz edildi. İddianamede şu ifadelere yer verildi:

"Bu göreve Hakan Fidan'ın yerine cemaatten olan ve emniyet kökenli R.'yi getirerek dış güçlerin ve paralel yapının hedefleri doğrultusunda hizmet ettirmek istenildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan rahatsızlandığı zaman cemaate ait bir hastaneye yatırıldığını duyan Hakan Fidan, hızlı bir şekilde hastaneye yetişip ameliyata mani olmuş ve cemaatin/paralel yapının yapmak istediği tehlikeli sonuca engel olmuştur. Bu sebeple başta İsrail ve Paralel Yapı/Cemaat tarafından Hakan Fidan sevilmeyen bir şahsiyet olmuştur."
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.