Hava Durumu

Erdoğan'dan 'alkol dayağı' açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cihangir'de Radiohead etkinliği düzenleyen plakçıdakilere alkol aldıkları gerekçesiyle düzenlenen saldırı ile ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, " Olaya karışanlar tesbit edildi, çoğu da yakalandı. Benim asıl üzüldüğüm koreli esnafın durumu." diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2016 23:12
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2016 23:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan'dan 'alkol dayağı' açıklaması
Sporcu ve sanatçılarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cihangir'de Radiohead etkinliği düzenleyen plakçıdakilere düzenlenen saldırı ile konuştu.

BENİ ÜZEN KORELİ ESNAFIN DURUMU

Erdoğan, "Koreli esnafımız internet üzerinden gerçekleştirilecek bir albüm için sosyal medyadan davet gönderiyor. Olaya karışanlar tesbit edildi, çoğu da yakalandı. Benim asıl üzüldüğüm koreli esnafın durumu." diye konuştu.

Önceki gün, Cihangir'de Radiohead etkinliği düzenleyen plakçıdakilere alkol yüzünden saldırı düzenlendi. Plakçı dükkanının sahibi ise Koreli çıktı. Saldırganlar Koreli Seogu Lee'yi darp etti, içeride olan müşterilerin arasındaki Koreliler'e de saldırdı. Dükkan sahibi Seogu Lee dükkanını ağlayarak kapatıp, gitmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sporcu ve sanatçılarla bir araya geldiği iftar yemeğinde bu konuyla ilgili açıklama yaptı.

Erdoğan şöyle konuştu:

Koreli esnafımız internet üzerinden gerçekleştirilecek bir albüm için sosyal medyadan davet gönderiyor. Olaya karışanlar tespit edildi, çoğu da yakalandı.

Benim asıl üzüldüğüm husus, bu tatsız hadise yüzünden Koreli esnafın mağdur olmuş bulunmasıdır. Ramazan günü sokaklara taşan bu tarz bir etkinliğe kalkışmak ne kadar yanlışsa buna kaba güç kullanarak müdahale etmek de o kadar yanlıştır.

İKİ TARAFTA HATALIDIR

Burada iki taraf da hatalıdır. Kendi milletinin, kendi şehrinin hassasiyetlerine saygı duymayanlar ve buna demokratik olmayan bir tepkiyle mukabele edenler, yol açtıkları arbedeyle maalesef misafirperverliğimize gölge düşürmüşlerdir."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.