Hava Durumu

Erdoğan'dan hain saldırı sonrası ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Vezneciler'deki patlamanın ardından Haseki Hastanesi'ndeki yaralıları ziyaret etti. Hastane çıkışı açıklamada bulunan Erdoğan, "Açık net söyleleyim, terör örgütünün sivil asker polis ayrımı bizi pek bağlamaz sonuçta hedef olan insandır. Bizim askerimizin de polisimizin de korucumuzun da görevi bütün milletin güvenliğini sağlamaktır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdoğan'dan hain saldırı sonrası ilk açıklama
İşte Erdoğan'ın açıklamalarının satır başları şöyle:

Öncelikle tekrar milletçe başımız sağ olsun. Haseki Hastanesi’nde şu anda yoğun bakımda olan 2 hastamız var. Ve şu anda onların ameliyatı devam ediyor.

Diğer hastalarımızı ziyaret ettim. Diğerleri maşallah gayet iyi. Kendileriyle kısa bir sohbetimiz oldu. Patlamanın şiddetiyle ufak tefek zedelenmeler oodu. Kısa sürede onlar da taburcu edilecekler.

Şu anda başsavcılığımız bölgede çalışmalarını yapıyor. Gerek 7 polis 4 sivil şehidimizle ilgili tüm adli işlemeler devam ediyor. Bunların akabinde ailelerine teslim edilecekler. Onları da ebedi aleme uğurlamış olacağız.

Açık net söyleleyim, terör örgütünün sivil asker polis ayrımı bizi pek bağlamaz sonuçta hedef olan insandır. Bizim askerimizin de polisimizin de korucumuzun da görevi bütün milletin güvenliğini sağlamaktır.

Bunlara karşı terör eylemeleri yapılmaktadır. Bunun affedilir hiçbir tarafı yoktur. Bu teröristlere karşı mücadelemizi yılmadan vereceğiz. Ciğerimiz kan ağlıyor ama her şeyin bir bedeli var. İlk insanla başlayan bu mücadele kıyamete kadar sürecek. Bunun minimizde edilmesidir asıl olan. Milletimizin başı sağolsun diyoruz.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.