Hava Durumu

Ertuğrul'dan mutlusu yok

21 yaşında Bursaspor kaptanı olan Ertuğrul Ersoy kariyerinde yine bir ilki yaşadı. Bosna Hersek ile Rize'de oynanılan maçta görev alan genç futbolcu kariyerinde ilk kez A Milli Takım forması giymeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2018 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2018 08:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ertuğrul'dan mutlusu yok

BÜYÜK TAKDİR TOPLAMIŞTI

Bursasporlu Ertuğrul Ersoy hayatının en anlamlı günlerini yaşıyor. Takım kaptanlığına getirilen 21 yaşındaki krampon Süper Lig'in en genç kaptanı olarak önemli bir unvanı elde etmişti. Yeşil Beyazlı takımla olan sözleşmesini uzatan Ertuğrul Ersoy, imza töreni sırasında gerek giydiği kıyafet gerekse kullandığı cümlelerle büyük takdir toplamıştı. Ertuğrul bu kısa süreçteki en büyük mutluluğu ise A Milli Takım formasını giyerek yaşadı.

KAAN'IN YERİNE OYNADI

Bugüne kadar milli takımların her kademesinde oynayan Ertuğrul Ersoy, Bosna Hersek'le Rize'de yapılan hazırlık maçında Ay Yıldızlı formayı giyme başarısını gösterdi. Karşılaşmanın 82'nci dakikasında Kaan Ayhan'ın yerine oyuna dahil olan genç futbolcu böylelikle kariyerinde yine bir ilke imza attı. Ertuğrul Ersoy maçın ardından duyduğu sevinci dile getirirken, kendisine gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduğunu kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.