Hava Durumu

Ertuğrul Ersoy: Hak ettiğimiz yerlere geleceğiz

Bursaspor'un başarılı savunma oyuncusu Ertuğrul Ersoy, "Mustafa Er hocamız ile iyi bir çıkış yakaladık. Önümüzdeki yıllarda Bursaspor'u hak ettiği yere getireceğiz. Zaten biz böyle oynarsak önümüzde kimse duramaz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2018 07:44
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2018 07:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ertuğrul Ersoy: Hak ettiğimiz yerlere geleceğiz

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

ÖNÜMÜZDE DURAMAZLAR
Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen Bursaspor'da genç savunma oyuncusu Ertuğrul Ersoy iyi bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi. Ertuğrul, "Bu mücadelemizin hakkı galibiyetti ama olmadı. Hocamız da bize mücadelemizden dolayı teşekkür etti. Sahaya yansıtmak istediklerimizi yaptık. Sadece 4 hafta önce Mustafa Er hocamız ile yapılanmaya gittik. İyi bir çıkış yakaladığımızı düşünüyorum. Geleceğe umutla bakıyoruız. Matematiksel olarak sıkıntımız kalmadı. Önümüzdeki yıllarda Bursaspor'u hak ettiği yere getireceğiz. Biz böyle oynamaya devam edersek, en iyi taraftar arkamızda olduğu sürece önümüzde olacak takım yok" diye konuştu.

BİZİM İÇ MESELEMİZ
Geçtiğimiz hafta içinde antrenmana çıkmama konusunda konuşmak istemediğini belirten Ertuğrul Ersoy, "Camia olarak birlik olursak biz büyük sıkıntılar yaşamayız. Antrenmana çıkmama olayı da bizim iç meselemiz. Yani takımımızın arasındaki şeyler. Bunları konuşmak istemiyorum. Taraftarımız da bir nebze olsun mücadeleyi gördüğü için arkamızda duruyor" derken, genç stoper Mous-sa Sow için ise, "Sonuçta onun için duygusal bir maç. Emek verdiği ku-lübe karşı oynadı. Elinden gelen her şeyi yaptı. Sonuca gidemedi. Çok iyi bir oyuncu. Bize çok faydası dokun-du. Önümüzdeki yıl ne getirecek bilemem ama o da üzüntü içerisinde bir duygusallık yaşadı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.