Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ertuğrul da La Havre yolcusu!

1,3 milyon Euro'ya Umut Meraş'ı transfer eden Fransız ekibi, 750 bin Euro serbest kalma bedeli bulunan Ertuğrul Ersoy'un transferinde son aşamaya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2019 22:08
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2019 22:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ertuğrul da La Havre yolcusu!

İSTANBUL'A GELDİLER

Maddi kaynak arayışındaki Bursaspor'da Ertuğrul Ersoy bilmecesi çözüme kavuşuyor. Takımda oynamak istememesi üzerine lisansı çıkarılmayan genç futbolcuya eski teknik direktör Paul Le Guen kancayı taktı. Geçtiğimiz hafta Umut Meraş'ı 1,3 milyon Euro bonservis ödeyerek renklerine katan Fransa 2. Lig kulüplerinden Le Havre bu kez Ertuğrul Ersoy için Bursaspor'un kapısını çaldı. Fransız medyası genç futbolcunun transferini bitirmek için kulüp yetkilisi Pierre Wantiez Türkiye'ye geldiğini yazdı.

KAFASINDA BİTİRDİ

Ertuğrul'un Le Havre'dan gelen teklife olumlu yaklaştığı ifade edilirken, teknik direktör Paul Le Guen'in de eski öğrencisini takımında görmek için yönetime baskı yaptığı ifade edildi. Bursaspor'la tüm bağlarını koparan Ertuğrul Ersoy lisansı çıkarılmadığından forma giymiyor. Yaklaşık 2,5 milyon TL'lik alacağını bırakan ve buna karşılık olarak da 750 bin Euro'ya serbest kalma hakkını elde eden Ertuğrul'un birkaç gün içinde Fransa'ya giderek sağlık kontrolünden geçeceği ve resmi sözleşmeyi imzalayacağı bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.