Hava Durumu

Eşini takozla öldürüp benzin dökerek yaktı

Karaman’da yol kenarında yanmış cesedi bulunan 41 yaşındaki Emine Uysal’ı öldürdüğü iddia edilen eşi 55 yaşındaki Erdoğan Uysal, dün Eskişehir’de yakalandı. Suçunu itiraf eden şüpheli, ’takoz’ denilen tahtayla eşinin başına defalarca vurduğunu, öldüğünü anlayınca da benzin döküp cesedini yaktığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2013 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2013 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eşini takozla öldürüp benzin dökerek yaktı

Geçen 25 Mart Pazartesi günü, kent merkezine yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta Dereköyü yakınlarında yolun kenarında yanmış kadın cesedi görenler jandarmaya haber verdi. Jandarmanın yaptığı incelemenin ardından kadının cesedi otopsi yapılmak üzere Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kadının kimliğini belirlemek için çalışma başlatan jandarma, yaklaşık 3 kilometre ileride yoldan çıkıp kaya parçalarına çarptığı sanılan 70 FS 456 plakalı otomobili terk edilmiş halde buldu. Demir ustası Erdoğan Uysal’a ait olduğu saptanan otomobilde yapılan aramada, koltukta kan izleri, bagajda da kadın ayakkabısı ve küpe bulundu. İki olayın birbiriyle bağlantılı olabileceği üzerinde duran jandarma, Erdoğan Uslu’ya ulaşmaya çalıştı. Ancak Erdoğan Uysal ve eşi Emine Uysal’ın pazar günü evden ayrıldıktan sonra dönmediği saptandı.
 
Bunun üzerine jandarma, Erdoğan Uysal ve eşi Emine Uysal’ın yakınlarını, bulunan cesedin teşhisi için morga götürdü. Emine Uysal’ın annesi, yanmış cesedin kızına ait olduğunu teşhis etti. Olay yerinde yapılan incelemede ve Emine Uysal’ın otopsisinde, kadının başına sert bir cisimle vurularak öldürüldükten sonra cesedinin yakıldığı belirlendi.
 
CİNAYET ŞÜPHELİSİ EŞ, ESKİŞEHİR’DE YAKALANDI
 
Jandarma tarafından aranan Erdoğan Uysal, dün Eskişehir’de bir yakınının evine girmek isterken polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan ve ardından jandarmaya teslim edilen Uysal, gece yarısı Karaman’a getirildi.
 
EVE GİDİP ELBİSELERİNİ DEĞİŞTİRMİŞ
 
Sorgusunda, eşi Emine Uysal’ı öldürdüğünü itiraf eden Erdoğan Uysal, olaydan sonra yürüyerek eve gittikten sonra kanlı elbiselerini değiştirip otostopla Kahramanmaraş, Mersin ve Antalya üçgeninde dolaştıktan sonra Eskişehir’e gittiğini söyledi.
 
’ÖLDÜĞÜNÜ ANLAYINCA CESEDİ YAKTIM’
 
Bugün olay yerinde Cumhuriyet savcısına cinayeti nasıl işlediğini soğukkanlılıkla anlatan Erdoğan Uysal, Emine Uysal ile 9 ay önce evlendiğini ve her ikisinin de ikinci evlilikleri olduğunu belirtti. İlk eşinden 2 çocuğunun olduğunu kaydeden şüpheli Uysal, eşinin şizofreni hastası olduğunu öne sürdü. Eşiyle sürekli tartıştıkları iddia eden Erdoğan Uysal, ”Eşimin psikolojik sorunları vardı. Şizofreni hastasıydı. Son zamanlarda üzerime çok geliyordu. Ailevi sorunlarımız da büyüdü. Öldürdüğüm gece de bunalıma girdim. Takozla başına vurdum. Sonra araçtan indi, kaçmak için giderken 5-6 adım atıp yere yığıldı. Peşinden gidip defalarca yine takozla vurdum. Öldüğünü anlayınca da üzerine benzin döküp yaktım. Sonra da kaçtım” dedi.
 
Şüpheli Erdoğan Uysal, yapılan tatbikatın ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.