Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esrar içmeyince bıçaklanıp otomobilden atıldı

Kadına yönelik şiddet haberlerinin sonu gelmiyor. Adana'da bir kadın, sevgilisinin esrar içme teklifini kabul etmeyince ölümden döndü. Otomobilde bıçaklandıktan sonra trafik ışıklarında otomobilden atılan kadın kolundan yaralandı

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Esrar içmeyince bıçaklanıp otomobilden atıldı

Adana'da bir kadın, sevgilisinin esrar içme teklifini kabul etmediği için önce Otomobili içinde bıçaklanıp daha sonra da trafik ışıklarında otomobilden atıldığını ileri sürdü.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Meryem T. (36) bir yıldır sevgilisi olan M.M. ile birlikte otomobille yola çıktı. İddiaya göre, M.M. Yeşilyurt Mahallesi Bülent Angın Bulvarı'na geldikleri sırada Meryem T.'ye esrar içmesi teklifinde bulundu. Ancak Meryem T. bunu kabul etmedi.

Bunun üzerine sevgililer arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce M.M., Meryem T.'yi kolundan bıçaklayıp trafik ışıklarında genç kadını otomobilden attı. Meryem T. otomobilden atılınca küfür etti. M.M., Meryem T.'nin küfür etmesi üzerine otomobilden inerek genç kadını kovalamaya başladı. Genç kadın yakınlarda bulunan bir markete sığınınca M.M. peşinden gitmeyip olay yerinden otomobiliyle uzaklaştı.

Genç kadın ise bir başka otomobil ile Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesine geldi. Burada tedavi edilen genç kadının verdiği ilk ifadede sevgilisinin kendisine esrar içme teklifinde bulunduğunu bunu kabul etmeyince bıçaklanıp otomobilden atıldığını söylediği öğrenildi.

Genç kadın tedavisinin ardından polis merkezine götürüldü. Polis şimdi her yerde M.M.'yi arıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.