Hava Durumu

Etkilerini görmeye başlıyoruz

Bursasporlu Ricardo Faty, kulüp televizyonuna konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2017 07:26
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2017 07:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Etkilerini görmeye başlıyoruz

"Sezon başı hazırlıkları iyi gidiyor" diyen tecrübeli futbolcu, "Daha önce de öngörüldüğü gibi iyi antrenmanlar yapıyoruz. Biraz yorgunluk var ama bu iyi bir yorgunluk.
Hocamız Paul Le Guen gerçekten bilgili biri. Zaten onu Fransa'dan tanıyorum. Onun iyi, ciddi ve profesyonel bir teknik adam olduğunu biliyordum. Umarım bu gençlere de yansır onlara da bir aşama kaydettirebilir. Aynı zamanda gittiği takımlara belli bir güç kazandıran bir antrenör. Şimdiden zaten bunun etkilerini görmeye başlıyoruz" dedi.

Yeni sezon hedefleri ile ilgili de bilgi veren Faty şunları söyledi: "Şu anda fiziksel olarak hazırlanma aşamasındayız. Aynı zamanda eksik olan birçok oyuncu var. Ne sezon hedefleri ne de oyun tarzı ile ilgili şeyler konuşulmadı. Ama umarım iyi bir oyun tarzı ortaya koyar ve bu sezon başarılı olabiliriz."

TAKIM OYUNCUSUYUM

Faty, kendi performansıyla ilgili ise, "Ben takım için her şeyimi veren bir oyuncuyum. Geçen sezon hem benim hem takım için biraz karışık, zor bir sezon oldu. Umarım bu sezon çok daha iyi olacak. Ben takım oyuncusuyum, takım için her şeyi vermeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.