Hava Durumu

Evini kiralamak isteyen kadından para yerine haftada bir cinsel ilişki talep etti

İngiltere'de yaşayan ev sahibi adam, evini kiralamak isteyen kadına 3 bin 500 liralık kira bedeli yerine haftada bir defa cinsel ilişkiye girmeyi teklif etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2018 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2018 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Evini kiralamak isteyen kadından para yerine haftada bir cinsel ilişki talep etti

İngiltere'nin Cardiff şehrinde bir kadının gizli kameraya aldığı anlar büyük bir skandalı ortaya çıkardı. Kiracısına aylık 650 sterlin (3 bin 500 TL) kira bedeli yerine cinsel ilişki teklif eden ev sahibi kameraya yakalandı.

"SANA YARDIM ETMEK İSTİYORUM"

Kentteki bir restoranda çekilen görüntülerde ev sahibi adam, "Sana yardım etmek istiyorum" diye söz başlayarak kiracısından cinsel ilişki talep ediyor. Kiracı kadın kendisinden ne sıklıkla ilişki talep ettiğin sorduğunda ise "Haftada bir kez" cevabını alıyor. Ev sahibi bunun karşılığında herhangi bir kira bedeli istemeyeceğini taahhüt ediyor.

MUHABİR TONGAYA DÜŞÜRDÜ

Muhabir Siân Thomas'ın ev arayan biri gibi yaklaşarak görüşme ayarladığı adamın tek olmadığı, kiralık ev ilanlarında buna benzer teklif yapan pek çok ev sahibi olduğu öğrenildi.

YAYINLANMAMASI İÇİN YALVARDI

Olayla ilgili gerçeği öğrenen ev sahibi muhabire görüntüleri yayınlamaması için adeta yalvardı. "Bunu yapmamalıydım, ben aptalım ve bu yaptığım her şeyi mahvedecek. Kendimden utanıyorum lütfen beni bir canavar gibi gösterecek olan bu görüntüyü yayınlama" şeklinde mail atsa da görüntüler internette yayınlandı.

İngiltere'de cinsel ilişki karşılığında kiralama konusu çokça tartışılan bir kavram. Bu anlama gelecek ilanlar verenler hakkında pek çok şikayet bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.