Hava Durumu

Eyvah Eyvah!

Kırmızı Beyazlılar sezonun flaş ekibini 60'ta Emre ile 88'de Doukara'nın attığı gollerle yenerken, Kayserispor'un tek sayısı ise 80'de Umut'tan geldi. Bu sonuçla Bursaspor'un Malatyaspor ile oynayacağı maç daha da önem kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2018 07:37
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2018 07:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eyvah Eyvah!

PERDEYİ EMRE AÇTI

Süper Lig'in 22. haftasında Antalya'da oynanan maçta Antalyaspor, Kayserispor'u 2-1 mağlup etti. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Kırmızı Beyazlılar maça oldukça etkili başladı. Ev sahibi takım 13. dakikada Deniz Kadah ile yakaladığı pozisyonda kaleci Silviu Lung'u geçmeyi başaramadı. İlk yarıdan gol sesi çıkmazken 60. dakikada sağ kanattan gelişen Antalyaspor atağında topla ceza sahası içine giren Nazim Sangare ayağının dışıyla kaleye şutunu çekti. Kaleci Silviu Lung topu tokatlayarak uzaklaştırmak istedi. Kısa düşen bu topu takip eden Emre Güral altı pasın önünden vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Kırmızı Beyazlılar bu golle 1-0 öne geçti

SON SÖZ DOUKARA'DAN

80. dakikada Antalyaspor'un savunma oyuncularının uzaklaştırmaya çalıştığı topu Sapunaru ceza sahası içine gönderdi. Şamil ceza alanı içinde topu kafa ile Umut'un önüne indirdi. Penaltı noktasının hemen yanından kaleye şutunu çeken Umut skora 1-1'lik eşitliği getirdi. Son bölümde ev sahibi takım baskısını artırdı. 88'de Kırmızı Beyazlıların atağında topu ceza sahası içinde Doukara göğsü ile indirdi. Topu oyuna yeni giren Jevtovic kontrol etti. Jevtovic'in kısa pasıyla tekrar topla buluşan Doukara'nın altıpasın hemen sağından sert şutu ikinci kez Kayserispor ağlarına gitti: 2-1. Maçta başka gol olmayınca Antalyaspor maçı 2-1 kazandı ve alt sıralardan kurtulma adına nefes aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.