Hava Durumu

Facebook o projenin startını veriyor

Sosyal medya devi Facebook, video hayallerini gerçeğe dönüştürmeye hazırlanıyor olabilir. Teknoloji dünyasının önemli kaynaklarından Business Insider'a göre, sosyal ağ Haziran ayında iki düzine orijinal şov başlatmayı planlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2017 00:18
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2017 00:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Facebook o projenin startını veriyor

Facebook bu projede elbette yalnız değil. CollegeHumor kurucularından olan Ricky Van Veen ile ortaklık kuran şirket, daha önce pek çok konuda başarıya imza atmış isimlerle çalışmak istiyor. Van Veen'e ek olarak, Facebook'ta orijinal içerik oluşumuna öncülük etmek için eski MTV çalışanı Mina Lefevre ile anlaşılmış. Lefevre'in geçmişinde Teen Wolf, Scream ve diğer MTV şovları da yer aldığından bu bölüm için nitelikli olduğu düşünülüyor. Bu iki önemli kişinin yardımıyla Facebook, uzun, büyük bütçeli şovlar ve daha ucuz olan kısa şovları da platformda yayınlamak istiyor.

Gelen haberlere göre şirket, çekimlere çoktan başladı. Üstelik bazı fikirleri de sunarak, üst düzey yıldızlardan birkaçıyla sözleşme imzaladı. Projede en çok çeken şov olarak, gerçek hayatta insanlarla buluşmadan önce VR üzerinde buluşmalarını sağlayacak bir program gösterilmiş. Conde Nast işbirliği ile yapılan bu proje çok konuşulacakmış gibi görünüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.