Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Farkındalık için köpeğine 'doğum günü' düzenledi

Bartın'da Özlem Maden (30), 1 yaşına giren 'My' adını verdiği Fransız bulldog cinsi köpeği için doğum günü partisi düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2018 22:47
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2018 22:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Farkındalık için köpeğine 'doğum günü' düzenledi

Bartın'da organizasyon işleri yapan Özlem Maden, 'My' adını verdiği Fransız bulldog cinsi köpeği için iş yerinde doğum günü partisi düzenledi. İş yerinin önünü balonlarla süsleyen Özlem Maden'in ilginç doğum günü partisine köpeği olan arkadaşları da katıldı. 10 ay önce 2 aylıkken köpeği sahiplenen Maden, köpeği için 'İyi ki doğdun My' yazılı pasta ve afiş hazırladı. Pastanın kesilmesinin ardından içerisinde tasma, köpek kıyafeti, mama ve oyuncakların bulunduğu hediye paketleri açıldı.

'HAYVANLARI ÇOK SEVİYORUM'

Hayvanları çok sevdiği için köpeğine doğum günü partisi yaptığını belirten Maden, 'My adını verdiğim köpeğimi 10 ay önce sahiplendim. O zaman 2 aylıktı. Şimdi 1 yaşına girdi. Hayvanları çok seviyorum. Ben zaten bu tür organizasyonlar yapıyorum. Bende ilk kez yaptım. Buradaki amacım hayvan sevgisini göstermekti, yani bir farkındalık sağlamaktı. Bundan sonra insanların hayvanlara daha iyi davranacağı düşünüyorum. Bir köpeğe pasta kesmek sıra dışı bir şey, bende bunu gerçekleştirdim. Çok mutluyum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.