Hava Durumu

Feci haber! Katliam yaptı! Eşi ile kayınpederi ve kayınvalidesini ...

Boşanma aşamasındaki eşi ile kayınpederi ve kayınvalidesini öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2018 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2018 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Feci haber! Katliam yaptı! Eşi ile kayınpederi ve kayınvalidesini ...

Olay, bu sabah Nizip'in Bahçeli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, ilçede daha önce özel güvenlik görevlisi olarak çalışan ve bir süreden beri işsiz olan Eyyüp Y., boşanma aşamasında olduğu ve bugün duruşması olduğu belirlenen eşi Gülşen Y.'den 1 yaşındaki ismi öğrenilemeyen kızını istedi.

Gülşen Y.'nin olumsuz yanıt verdiği Eyyüp Y., tüfekle eşinin kaldığı kayınpederi Bekir Köse'nin evini basıp rastgele ateş açtı. Açılan ateşle tüfekten çıkan saçmalara hedef olan Eyyüp Y.'nin eşi Gülşen Y. ile kayınpederi Bekir Köse (48) ve kayınvalidesi Gülsüm Köse hayatını kaybetti, kayınbiraderi Yunus Köse (22) yaralandı.

Eyyüp Y., katliamın ardından kızını da alıp kayıplara karıştı.

Silah seslerini duyanların ihbarıyla eve gelen sağlık görevlileri, yaşamını yitiren çift ile kızının cesetlerini yapılan incelemenin ardından otopsi için morga götürdü. Güvenlik güçleri, Eyyüp Y.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

DAKİKALARCA ÖLÜ NUMARASI YAPMIŞ

Olayda yaralanan Yunus Köse'nin ölü taklidi yaptığı öğrenildi. Dakikalarca hareketsiz yatan Yunus Köse'nin, Eyyüp Y.'nin evden çıkmasının ardından komşularından ve sağlık ekiplerinden yardım istediği ileri sürüldü.

Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri kayıplara karışan Eyyüp Y.'yi arıyor.

YAKALANDI

Zanlının yakalanması için çalışma başlatan emniyet güçleri, mobese kamerası görüntülerini izlerken yanındaki kızıyla şüpheli tavırlar sergileyen bir kişiyi fark etti. İncelemede, bu kişinin Eyyüp Y. olduğu belirlendi. Hemen harekete geçen ekipler, Eyyüp Y.'yi yakalayıp gözaltına aldı. Şüphelinin 1 yaşındaki kızı, yakınlarına teslim edilirken, Eyyüp Y. ise sorgulanmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.