Hava Durumu

Fenerbahçe, Aziz ve Harun'a kancayı taktı

Sarı Lacivertliler Harun Tekin ve Aziz Behich için nabız yokladı. Transfer teklifinin resmiyet kazanması halinde Başkan Ali Ay'ın son maçta yakın ilişki kurduğu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a nasıl yanıt vereceği merak konusu.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2018 08:28
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2018 08:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe, Aziz ve Harun'a kancayı taktı

ÖNCE AZİZ'İ SORDULAR

Bursaspor'da transferde adı en çok geçen iki futbolcu Aziz Behich ve Harun Tekin konusunda önemli bir gelişme yaşandı. Süper Lig'de sıkıntılı günler yaşayan Fenerbahçe Timsah'ın iki yıldızına kancayı taktı. Aziz Behich için PSV ile masaya oturmaya hazırlanan Bursaspor'un kapısını beklenmedik bir şekilde Sarı Lacivertli kulübün çaldığı öğrenildi. Fenerbahçe sadece Aziz Behich'le yetinmeyip Beşiktaş'la ismi sıkça telaffuz edilen Harun Tekin konusunda menajerler aracılığıyla nabız yokladı.

ALİ AY'IN TAVRI ÖNEMLİ

Bu sürpriz gelişmenin yankıları Bursaspor'da sürerken, Başkan Ali Ay'ın son kararını teknik direktör Samet Aybaba ile yapacağı toplantıdan sonra vereceği iddia edildi. Bursaspor Aziz Behich için PSV Eindhoven'dan 3 milyon Euro talep etmişti. Yeşil Beyazlılar Harun Tekin için de Beşiktaş'a kapıyı 3 milyon Euro'dan açmıştı. Solbek Iasmin Latovlevici'yi renklerine katan, iki kaleci Okan Kocuk ve Muhammed Şengezer'i kadroda tutan Bursaspor'un Fenerbahçe'ye nasıl bir yanıt vereceği merak konusu oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.