Hava Durumu

Fenerbahçe'de Volkan Demirel özür diledi

Fenerbahçe'de sezon başında kadro dışı bırakılan Volkan Demirel, basın toplantısı düzenledi. Kadro dışı bırakıldıktan 3 ay sonra basının karşısına çıkan ve konuşma sırasında zor anlar yaşayan Volkan Demirel, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Asbaşkan Semih Özsoy'dan özür diledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2019 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2019 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe'de Volkan Demirel özür diledi

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı kabus gibi noktalayan Fenerbahçe'de, sezon başında teknik ekip ve idarecilerle tartıştığı için kadro dışı bırakılan Volkan Demirel, basın mensuplarının karşısına çıktı.

Ligin ilk yarısının büyük bir bölümünü takımdan ayrı geçiren 37 yaşındaki tecrübeli file bekçisi, düzenlediği basın toplantısında Başkan Ali Koç ve tartışma yaşadığı Asbaşkan Semih Özsoy'dan özür diledi.

Koç ile dün bir görüşme gerçekleştiren ve özür dileyen Volkan Demirel'in, takımın Antalya'daki devre arası kampına katılacağı öğrenildi.

Öte yandan konuşma sırasında tecrübeli file bekçisinin gözlerinin doldu ve konuşmakta zorluk çekti.

İşte Volkan Demirel'in açıklamaları;

İŞTE VOLKAN DEMİREL'İN AÇIKLAMALARI:

"Kalben ve ruhen Fenerbahçe'yi hissedenler için Fenerbahçe'yi yukarıya taşımak zorundayız. Ben de bundan sonra belki bulunduğum belki de bulunmadığım yerde elimden geleni yapacağım. Geriyi konuşmaya gerek yok. Fenerbahçe'yi bu noktadan çıkarmak gerekiyor. Kendi adıma yaptığım konuşmalar, kırgınlıklar var. Bunun için özür diliyorum. Bu geçen süreçte yaşananlarla beraber konuşmalar var, yaşananlar var bunlar artık geride kaldı."

"BAŞKANIMI ÇOK SEVİYORUM, O DA BENİ SEVİYOR"

"Önümüze bakıp Fenerbahçe'yi olduğu yerden çıkarmamız gerekiyor. Kendi adıma yaptığım hatalar ve yanlışlar var. Başkanımı çok seviyorum, o da beni seviyor. Başkanımızdan, asbaşkanımızdan ve takım arkadaşlarımızdan özür diliyorum. Hiçbir yazılı metine bağlı konuşmam, duygularıyla konuşan bir insanım. Kırdığım tüm insanlardan özür diliyorum. Başta başkanım olmak üzere... Kırmış olduğum insanlar olabilir, sizlerin huzurunda onlardan da özür diliyorum. Ben her zaman Fenerbahçe için varım, olmaya devam edeceğim."

Volkan Demirel kısa tuttuğu basın toplantısını soru almadan tamamlayıp basın mensuplarına teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.