Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe taraftarını üzdü!

Spor Toto Süper Ligin ikinci haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor'a konuk olan Fenerbahçe sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2018 23:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2018 23:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fenerbahçe taraftarını üzdü!

Spor Toto Süper Ligin 2. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe, Yeni Malatya Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz sezon deplasmanda en çok kazanan takım olan Fenerbahçe, Phillip Cocu yönetiminde sezonun ilk deplasman maçında Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup oldu ve ilk yenilgisini yaşadı.

Ev sahibi Evkur Yeni Malatyaspor'a galibiyeti getiren tek gol, karşılaşmanın 70. dakikasında Danijel Aleksic'ten geldi. Sol çaprazdan sert bir vuruş yapan Aleksic, Volkan Demirel'in de hatasıyla Malatyaspor'a galibiyeti getirdi.

MALATYASPOR LİGE 2'DE 2'YLE BAŞLADI

Geçen hafta sahasında Bursaspor'u yenerek sezona galibiyetle başlayan Fenerbahçe, ilk deplasmanında ilk yenilgisini yaşayarak 3 puanda kaldı. Geçtiğimiz hafta Göztepe'yi yenen Yeni Malatyaspor ise yeni sezona 2'de 2 yaparak başlayıp 6 puana çıktı.

Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe, Göztepe deplasmanına çıkacak. Yeni Malatyaspor ise deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.