Hava Durumu

Fethiye sil baştan

2017-2018 futbol sezonunda altyapıda hedefleri büyüten Fethiye İdman Yurdu'nda Başkan Şenol Tosun, "Deneyimli hocalarımızla Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2017 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2017 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fethiye sil baştan

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi...

Kırmızı Beyazlılar, sezon öncesi yeniden yapılanmaya giderek yönetim ve teknik kadroyu revize etti

TEKNİK EKİP BELİRLENDİ

Fethiye İdman Yurdu Spor Kulübü'nde Şenol Tosun başkanlığındaki yeni yönetim kurulu 2017-2018 sezonu öncesi ilk toplantısını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Toplantıda görev dağılımı da yapılırken, yeni sezonda altyapıya ağırlık vereceklerini belirten Başkan Şenol Tosun, Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak istediklerini söyledi. Futbol Şube Sorumluluğu'nu Özgür Zeybek'in yapacağı kulüpte; teknik ekipte Bilal Doğan, Sedat Bayraktar, Murat Gündoğdu, Ertan Mandaloğlu ve Metin Yıldırım ve Bilal Doğan'ın yer alacağı bildirildi.

YÖNETİM YENİLENDİ

Kırmızı Beyazlı yönetimde ise Asbaşkan Emin Aydın, Başkan Vekili Bülent Koç, Genel Sekreter Sedat Şengül, Mali Asbaşkan Tezcan Çakar, İdari Asbaşkan Mesut Başaran, Yatırımlardan Sorumlu As Başkan Ömer Sevim, Reklam ve Pazarlamadan Sorunlu Asbaşkan Ali Şimşek, Futbol Şube Sorumlusu Özgür Zeybek, Altyapı Sorumlusu Osman Paçacı, Futbol Okulları Sorumlusu Samet Salı, Hukuk İşleri Sorumlusu Onur Mutlu, Proje ve Arge Sorumlusu Safa Turhan, Federasyon Temsilcisi Yasin Tomurcuk ve Tesisler Sorumlusu Sebahattin Kelebekler yer aldı.

İyi bir ekip kurduk

Fethiye İdman Yurdu Futbol Şube Sorumlusu Özgür Zeybek, yeni sezon öncesi iyi bir ekip kurduklarını söyledi. Yeni teknik ekip ile sözleşme imzaladıklarını ve 2017-2018 futbol sezonu planlamasını yaptıklarını belirten Zeybek, "Fethiye İdman Yurdu Spor Kulübü olarak yeni sezona altyapı hedeflerimizi büyüterek başlıyoruz. Amacımız katıldığımız her yaş kategorisinde sportif anlamda başarılı olmak kadar gençlerimizi iyi bir birey olarak topluma kazandırmak. Bu hedeflerimize ulaşmak adına teknik ekip için Sedat Bayraktar, Murat Gündoğdu, Ertan Mandaloğlu ve Metin Yıldırım ile anlaştık. A Takım Teknik Sorumlusu olarak da Bilal Doğan ile çalışmaya devam edeceğiz. Yeni sezonun camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.