Hava Durumu

FETÖ'cülere sığınma hakkı verdi, Almanya'da protesto edildi!

Yunanistan'ın Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarına sığınma hakkı vermesi, Almanya'nın Düsseldorf kentindeki Yunanistan Başkonsolosluğu önünde protesto edildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2018 00:19
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2018 00:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
FETÖ'cülere sığınma hakkı verdi, Almanya'da protesto edildi!

Ellerinde Türk bayraklarıyla konsolosluk önüne gelen protestocular, YunanistanBaşkonsolosluğu önüne üzerinde "Darbecilere destek olanlara lanet olsun" yazılı siyah çelenk bıraktı.

Gösteriyi organize eden "Türkiye sevdalıları Wuppertal" adlı inisiyatif adına konuşan Murat Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yunanistan ile iyi komşuluk ilişkileri kurmak istediklerini ancak darbecilere kucak açmalarını asla kabul edemeyeceklerini söyledi.

Güneş, "Yunanistan ile iyi ilişkiler kurmak istiyoruz ama bunun için savaş gemileri ve uçaklarıyla bizleri tahrik etmeyi bırakmaları gerekiyor. Özellikle de katil FETÖ'cülere, katil darbecilere destek çıkmayın. Yunanistan'a bu kararıyla '249 şehidin kanı seninde eline bulaşmıştır' demek istedik. DHKP-C üyelerini ülkenizde barındırmayın." dedi.

Göstericiler, "Yunanistan şaşırma, sabrımızı taşırma" şeklinde slogan atıp, "Türkiye düşmanı politikalara son verin" şeklinde dövizler taşıdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.