Hava Durumu

FETÖ'nün avukatı itiraf etti! Karaca ve Öksüz...

FETÖ'nün avukatı Orhan Erdemli'nin verdiği ifadede Hidayet Karaca ile Adil Öksüz'ün görüştüğü ortaya çıktı

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2017 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2017 09:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
FETÖ'nün avukatı itiraf etti! Karaca ve Öksüz...

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in avukatı Orhan Erdemli'nin verdiği bilgiler doğrultusunda kapatılan Samanyolu TV Genel Müdürü Tahşiye Davası'ndan tutuklu bulunan Hidayet Karaca ile ilgili kritik bir bilgiye ulaşıldı. Karaca'nın sekreterini kullandığı hattın HTS kayıtları incelendi. Karaca'nın bu hat üzerinden 2013 yılında birçok defa, FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı Adil Öksüz ile görüştüğü ortaya çıktı.

Erdemli, "2011 yılında Karaca, Avukat H.Y.'yi Amerika'ya götürerek Gülen ile görüştürmüş, benim başarısız olduğumu H.Y.'nin gerek alt mahkemede gerek Yargıtay'da işleri bağlayabildiğini anlatmış. Gülen kabul etmiş. Karaca beni arayarak H.Y.'nin davaları takip edeceğini söyledi. H.Y. bana 'Orhan Bey sen bu dosyaların geçmişsini iyi biliyorsun. Sizinle devam etmek istiyorum' dedi. Bir sene davaları birlikte yürüttük" dedi.

Erdemli'nin ifadeleri örgütün avukat yapılanmasını ortaya koydu: "2008 yılında avukatlar birimi olarak bir birim kurulduğunda ilk avukatlar imamı Aziz Gürcan'dan öğrendik. Gürcan bize 'Bundan sonra bizim sözümüze göre iş yapacaksınız. Söylediğimiz davalar açılacak."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.