Hava Durumu

Final yolunda omuz omuza

Şemsettin Baş, Yalova Group Belediyespor ile oynayacakları Çeyrek Final karşılaşmasının Bursa’daki son maç olma ihtimalinin olduğunu belirterek, final biletini almak için Yeşil Beyazlı taraftarların yanlarında olmasını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 06:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 06:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Final yolunda omuz omuza
Erkekler Basketbol 2’nci Ligi’nde heyecan Play-off Çeyrek Final maçlarıyla devam ediyor. Başarılı bir sezon geçiren Bursaspor, Çeyrek Final ilk karşılaşmasında bugün Atatürk Spor Salonu’nda saat 19.30’da başlayacak maçta Yalova Group Belediyespor’u konuk edecek. Normal sezonda B Grubu’nu lider tamamlayan Şemsettin Baş’ın öğrencileri, Play-Off Turu Eleme Etabı’nda Tenis Eskrim Dağcılık (T.E.D.) Spor Kulübü’nü 88-50 ve 89-54’lük skorlarla yenerek adını Çeyrek Final’e yazdırmıştı.

SON İHTİMAL

Yeşil Beyazlılar’da Başantrenör Şemsettin Baş, zorlu bir müsabakaya çıkacaklarını belirtti. Baş, “Rakibimiz kalitesini ligin bu noktasına kadar gelerek zaten kanıtlamış durumda. Bundan sonrasında kolay bir maç yok. Yarın (bugün) Atatürk Spor Salonu’nda ve Bursa’da sezonun son maçına çıkıyor olabiliriz. Bu yüzden taraftarlarımızın yanımızda olmasını istiyorum. Onlar tribünleri doldurduğunda biz daha iyi mücadele ediyoruz. İki maçı da kazanarak Final Grubu’na yükselmek istiyoruz” dedi.

YENİLMİYORUZ

Potanın Timsahları 2015-2016 sezonunda bugüne kadar sadece 1 müsabakayı mağlubiyetle kapattı. Yeşil Beyazlılar normal sezonun 2’nci haftasında Orman Gençlik’e 68-65’lik skorla boyun eğerken ligde kalan 20 müsabakada yenilgi yüzü görmedi. Bursaspor’un Play-off Turu’nda oynadığı müsabakalar dahil edildiğinde Yeşil Beyazlılar 22 maçta rakiplerine sevinme şansı vermedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.