Hava Durumu

Fırat Kalkanı'nda şehit sayısı yükseldi

Fırat Kalkanı Harekatı'nda IŞİD'li teröristlerin saldırısında 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı. Gaziantep'te tedavi altına alınan yaralı askerlerden biri daha kurtarılamayarak şehit oldu. Öte yandan bugünkü saldırıda şehit olan asker sayısı 2'ye yükselirken, yaralı 2 askerin tedavisinin ise devam ettiği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2017 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2017 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fırat Kalkanı'nda şehit sayısı yükseldi

Fırat Kalkanı Harekatı'nın 134'üncü gününde El Bab merkezine ilerlemeye çalışan Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçlerine destek veren Türk askerlerinin bulunduğu bölgeye IŞİD'li teröristler saldırı düzenlendi.Saldırıda 1 asker şehit olurken, 3 asker de yaralandı. Şehit askerin naaşı ve yaralı askerler Kilis ve Gaziantep'teki hastanelere getirildi. 

ŞEHİT SAYISI 2'YE YÜKSELDİ

IŞİD'li teröristlerin saldırısında yaralanan askerlerden biri daha, Gaziantep'te tedaviye alındığı hastanede kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit askerin naaşı hastane morguna konuldu. Öte yandan bugünkü saldırıda şehit olan asker sayısı 2'ye yükselirken, yaralı 2 askerin tedavisinin ise devam ettiği belirtildi.

IŞİD KOMUTANI ÖLDÜRÜLDÜ

TSK uçakları El Bab'a hava harekatı düzenlenlerken obüslerle de IŞİD mevzileri vuruldu. Tadif'e yönelik yoğun top atışı sonucu terör örgütü IŞİD'in kayıplar verdiği ve 1 komutanının öldüğü bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.