Hava Durumu

Formula 1 pilotu Bursa'ya geliyor

Dünyaca ünlü Formula 1 pilotu David Coulthard, bu yıl ikincisi düzenlenecek "Türkiye Otomotiv Sektöründe Ar-Ge Proje Pazarı ve Komponent Tasarım Yarışması" için Bursa'ya gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2013 21:47
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2013 21:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Formula 1 pilotu Bursa'ya geliyor

Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği'nden (OİB) yapılan yazılı açıklamaya göre, OİB'in, Ekonomi Bakanlığı'nın desteği ve Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) koordinatörlüğünde, 17-18 Nisan'da Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (AKKM) düzenlenecek yarışmada, final heyecanı yaklaştı.

Şampiyon Formula 1 pilotu David Colthard, "İnovasyon Şifresi" kitabının yazarı Tom Kelly, "Zihni Sinir" projelerinin yaratıcısı İrfan Sayar ve şair Sunay Akın'ın katılacağı yarışmanın final ayağında, konuşmacılar konuklarla söyleşecek.

Otomotiv endüstrisi adına özgün ve yenilikçi tasarımların geliştirilmesi, inovatif proje önerilerinin sanayici ve ihracatçılar ile buluşturulması ve bu projelerin ortaklığa dönüştürülmesini hedefleyen proje pazarı ve yarışmaya, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ve otomotiv sektörünün temsilcilerinin katılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.