Hava Durumu

Futbol sahalarından tenis kortlarına

Hülya Cup Tenis Turnuvası'nın 35 yaş üstü erkekler kategorisinde final maçı Bursasporlu iki eski futbolcuyu karşı karşıya getirdi. Ömer Erdoğan ile Mustafa Çiçek'in şampiyonluk mücadelesinden zaferle ayrılan kaptan Ömer oldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2018 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2018 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Futbol sahalarından tenis kortlarına

HOBİDEN FİNAL MAÇINA

Yıllarca sahalarda top koşturan iki futbolcu bu kez kozlarını tenis kortlarında paylaştı. Bursaspor'la 2010'da şampiyonluk kupasını havaya kaldıran Ömer Erdoğan ile Yeşil Beyazlı kulübün altyapısından yetişen ve döneminde gelecek vadeden 30 futbolcu arasında gösterilen fakat geçirdiği sakatlık sebebiyle istediği başarıyı yakalayamayan Mustafa Çiçek hobi olarak başladıkları teniste şampiyonluk için korta çıktı.

ŞAMPİYONLUK KAPTANIN

Bursa'nın ev sahipliği yaptığı Hülya Cup'ın 35 yaş üstü erkekler kategorisinde rakiplerini yenerek final vizesi alan Ömer Erdoğan ile Mustafa Çiçek'in mücadelesi büyük ilgi gördü. Karşılaşmanın setlerini 6-3 ve 6-1'lik skorlarla kazanan Ömer Erdoğan maçtan 2-0 galip ayrıldı ve şampiyonluğa ulaştı. İki eski Bursasporlu futbolcunun tenis kortundaki performansları müsabakayı izleyen tenis severlerden de alkış aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.