Hava Durumu

Futbolculardan tarihi boykot

Bursaspor'da önceki gün patlak veren idman boykotu dün en üst noktaya ulaştı. Yeşil Beyazlı futbolcular, Fenerbahçe maçı hazırlıkları için geldikleri Özlüce Tesisleri'nde maddi sorunlar gerekçesiyle antrenmana çıkmadı. Bu gelişme hem Bursa'da hem de tüm Türkiye'de şok etkisi yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2018 07:44
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2018 07:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Futbolculardan tarihi boykot

Haber I Tolga ÖZTAŞ I

ALİ AY İMKANLARI ZORLADI

Bursaspor'un Özlüce Tesisleri dün tarihi günlerinden birini yaşadı. Bir süredir parasal konularda yönetimle toplantı yapan Yeşil Beyazlı futbolcular önceki günkü antrenmana 40 dakikalık gecikmeyle çıkmıştı. Dün de sabah saatlerinde tesise gelen futbolcular yönetimle bir kez daha parasal konuları ele aldı. Başkan Ali Ay'ın İstanbul'da Türkiye Futbol Federasyonu'nda bulunmasından dolayı katılamadığı toplantıda sadece Futbol Şube Sorumlusu Hasan Parlakay yer aldı. Apar topar Özlüce'ye gelen sadece 3 yönetici ise gelişmeleri başkanlık makamında takip etti. Parlakay durumu Ali Ay'a iletirken, Kulüp Başkanı Ali Ay futbolcuların alacaklarıyla ilgili tüm imkanlarını zorladıklarını fakat bundan başka bir şey yapmalarının mümkün olmadığını söyledi.

BATALLA İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

Başkan Ali Ay futbolculara yaptığı teklifte, geriden gelen 4 maaşın 2'sini birer hafta arayla ödemeyi taahhüt etti. Ayrıca hak edilen son primin de bugün için ödeneceği garantisini verdi. Oyuncular ise 3 maaş ve prim ödemesini peşin isterken, mayıs ayındaki maaşın da çek ya da senet halinde ödenmesi konusunda diretti. Taraflar anlaşma sağlayamayınca futbolcular aldıkları karar doğrultusunda antrenmana çıkmadı. Bazı oyuncuların kondisyon salonunda çalıştıkları, diğerlerinin ise tesisten ayrıldıkları gözlendi. Takım kaptanı Pablo Martin Batalla'nın arkadaşlarını karardan döndürmeye çalıştığı, ancak bunda başarılı olamadığı ifade edildi. Bursaspor'da personel maaşları da 3 ay geriden gelmekte.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.